woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

Kerstconcert Christelijk Mannenkoor DEV

8 december 2018 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - GORINCHEM: Op 15 december a.s. organiseert Christelijk Mannenkoor DEV het jaarlijkse Kerstconcert. Dit concert wordt gegeven in de Grote kerk van Gorinchem.

De medewerkenden aan deze avond zijn naast ons mannenkoor, bariton Paul Visser, organist Bert Kruis en panfluitiste Aniek van Oosterom. De algehele muzikale leiding is in handen van dirigent Peter Eilander. Ds. L.W. den Boer staat op een aantal momenten in het programma stil te bij de thema’s Verwachting, Vertrouwen, Vervulling en Aanbidding.

Repetities
'Ons mannenkoor bestaat uit leden die voor een deel uit Werkendam en directe omgeving komen, maar ook vanuit de Alblasserwaard en het Land van Heusden en Altena en zelfs verder weg. Sinds begin 2013 staat ons mannenkoor onder leiding van de bekende dirigent en organist Peter Eilander. Hij bouwt verder aan ons koor, dat ruim 35 jaar bestaat en geeft ook zijn eigen kleur aan de muziekstukken en het mannenkoor. Mannenkoor DEV repeteert iedere zaterdagavond in de Chr. Ger. Kerk te Werkendam. Zie voor verdere informatie www.mannenkoordev.nl.'

Het kerstconcert begint om 19.45 uur en de toegang is gratis.

Lees meer over:

Mannenkoor DEV
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.