maandag 29 november 2021

Alles over Altena

Gemeentehuizen vanaf 21 december gesloten

24 november 2018 (door WoudrichemNet)

ALMKERK / ALTENA - Wie nog een nieuw paspoort, rijbewijs of identiteitsbewijs wil aanvragen, moet dit doen voor uiterlijk 13 december om het dit jaar nog op te kunnen halen

Wie de gemeente dit jaar nog nodig heeft, dient op tijd een afspraak te maken. De huizen van de burgers zijn van vrijdag 21 december tot en met woensdag 2 januari gesloten.

In verband met de fusie tot de gemeente Altena en de verhuizing naar het nieuwe gebouw in Almkerk, is het gemeentehuis van vrijdag 21 december tot en met woensdag 2 januari gesloten.

Ook de digitale dienstverlening is heel beperkt. De website van de gemeente is wel bereikbaar, maar het is niet mogelijk om in deze periode formulieren in te vullen en op te sturen. De gemeente laat weten:  ‘Maak op tijd een afspraak en wacht als het even kan niet tot het laatste moment.’

Geboorte en overlijden
De aangifte van geboortes en van een overlijden moeten wettelijk gezien altijd binnen drie dagen worden gedaan. Daarom zijn de balies van de drie gemeentehuizen daar speciaal voor geopend op de volgende tijden:

  • Maandag 24 december van 09.00 tot 10.00 uur
  • Donderdag 27 december van 09.00 tot 10.00 uur
  • Vrijdag 28 december van 09.00 uur tot 10.00 uur

Meer info rond de sluiting en verhuizing KLIK hier.

Lees meer over:

Altena fusie gemeentehuis
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.