donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

SGP-jongeren roept jeugd op vooral te gaan stemmen

14 november 2018 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - De jongerentak van SGP Altena, SGPJ Werkendam roept jongeren nadrukkelijk op te gaan stemmen op 21 november a.s. Die dag gaan de inwoners van de drie gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem naar de stembus om hun keuze te bepalen wie zij graag in de gemeenteraad zien voor de aankomende, nieuwe gemeente Altena.

Niet alleen SGP Altena timmert hiervoor flink aan de weg. Op de verkiezingsborden en aan lantaarnpalen hangen posters van de verschillende partijen. Door de brievenbussen komen kranten, glossy’s en flyers, allemaal met de oproep op een bepaalde partij te stemmen. Ook worden en werden verschillende debatten met lijsttrekkers georganiseerd, zoals het Groot Verkiezingsdebat Altena op 16 november in Werkendam. Alles om mensen de verschillen tussen de partijen te laten ontdekken zodat men op 21 november een bewuste keus kan maken.

Succes
SGP-jongeren Werkendam wenst alle partijen succes in de laatste week voor de verkiezingen. 'Wat is het mooi om te zien dat er zoveel partijen zijn, die zich willen inzetten voor de nieuwe gemeente Altena. Het is daarom belangrijk dat jong - en oud - gaat stemmen. Iedere stem telt, misschien komt door die stem wel de partij in de raad, waarvan jij ook wilde dat deze in de raad zou komen. En daarom de oproep: Kies bewust en stem 21 november op de partij die het beste bij jou past.'

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.