donderdag 30 maart 2023

Alles over Altena

Pand Rabobank nu definitief nieuw gemeentehuis Altena

20 oktober 2018 (door WoudrichemNet)

ALMKERK / ALTENA: Burgemeester Yves de Boer en directievoorzitter Joan Wassink (staand rechts) ondertekenden op 15 oktober 2018 de akte van levering voor het pand aan de Sportlaan in Almkerk. Eerder werd bekend dat de nieuwe gemeente Altena het pand aankoopt voor ‘ongeveer 11 miljoen’, de verbouwingskosten zijn geraamd op 3 miljoen.

Op genoemde locatie komt straks het gemeentehuis voor de nieuwe gemeente Altena. Ook is in het pand een steunpunt gevestigd van Rabobank Altena. Voordat dit zo is, wordt het huis van de burgers intern geschikt gemaakt voor de nieuwe situatie.

Verhuren

De eerder uitgevoerde multicriteria-analyse wees uit dat een 'uni-locatie aan de Sportlaan in combinatie met een gezamenlijk gebruik met de Rabobank van deze locatie, het meest gunstige scenario opleverde'.

De gemeente heeft het pand gekocht en verhuurt, als gezegd, straks delen hiervan aan de Rabobank.

Rabobank Altena gaat per 1 december fuseren met Rabobank Bommelerwaard.

(Foto boven Annette van der Werf)

Lees ook Gemeentehuis Altena kost 'ongeveer' 11 miljoen

Zie ook:

Lees meer over:

gemeentehuis Rabobank Altena
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.