zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Feestavond Genderen 'ouderwets gezellig'

27 augustus 2018 (door AalburgNet)

GENDEREN - Het dak van de feesttent ging eraf vrijdagavond (24-8). Op het podium stonden twee, voor Genderen geen onbekende, bands. Missing One bracht een portie soul- en rockmuziek voor de pauze. Na de muzikale stilte in de tent speelde 100% Katoen. Ook deze mannen deden Genderen eerder aan.

Missing One deed een beroep op de swing in de heupen van de bezoekers. Er werd dan ook volop bewogen. Naast klassiekers, kwamen tevens recentere hits voorbij. Zo was het feest met Robbert Palmer en Robbie Williams, maar ook met Mellissa Etheridge, Tina Turner, Otis Redding, Waylon en anderen. Alles in een 'strak ritme met uitstekende gitaristen en knetterende blazers'.

Ouderwets gezellig
Zoals gezegd, na de pauze speelde 100% Katoen (foto onder). Het dak ging er weer af. Organisator Oranjevereniging Juliana laat weten: 'De kracht van de band zit in de combinatie van veelzijdigheid met kwaliteit, gebracht met een enorme energie, humor en improvisatie met het publiek.'
De band nam zijn gehoor mee met ABBA, Kim Wilde, er werd gesprongen op Liquido en gezwijmeld met Pink Floyd en U2. Maar ook was het 'headbangen met Metallica, polonaise met Madness en Band zonder Banaan, meezingen met The Scene, Simple Minds en Pennywise en even knuffelen met PurpleRain.' Het was al met al dus weer 'ouderwets gezellig'. 

Fotografe Lian Oomen was erbij en schoot voor Aalburg.Net de plaatjes.

Lees meer over:

feestweek muziek bands
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.