zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Sluiting dreigt voor Dierenambulance Altena als vrijwilligers uitblijven

20 augustus 2018 (door AalburgNet)

ALTENA - REGIO: Dierenambulance Altena kampt met een ernstig tekort aan vrijwilligers, zodanig dat de bereikbaarheid minimaal is en dit het dierenwelzijn niet ten goede komt. Sterker nog: als nieuwe vrijwilligers zich niet aanmelden, dreigt zelfs sluiting.

Dierenambulance Altena draait op een goep hard werkende vrijwilligerd die stuk voor stuk een baan baan hebben en desondanks toch proberen om in hun vrije tijd zoveel mogelijk beschikbaar te zijn voor het dierenwelzijn in de regio. 

Met de huidige bezetting kan zelfs niet eens meer altijd de telefoon worden opgenomen. Om die reden zoekt Dierenambulance Altena dringend vrijwilligers en laat noodgedwongen weten: 

‘Wij vinden het vreselijk om u dit te moeten berichten, maar helaas is de huidige situatie niet anders. Wij hopen op uw begrip en vragen u, indien mogelijk, een gewond dier zelf naar onze opvang in Rijswijk te brengen of naar een dierenarts. Mocht u ons bellen en geen contact krijgen, bel dan 144 (Red een Dier) of met een dierenarts bij u in de omgeving.’

Interesse

Wie na het lezen van deze oproep serieus interesse heeft om als vrijwilliger bij de Dierenambulance te komen werken, stuur dan een e-mail naar  info@dier-ambulance.nl.

Lees meer over:

dierenambulance vrijwilligers
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.