dinsdag 18 januari 2022

Alles over Altena

Babyloniënbroek deel van Brabantsedag Heeze-Leende

11 augustus 2018 (door AalburgNet)

BABYLONIENBROEK - De Brabantsedag is een jaarlijkse theaterparade die dit jaar alweer voor de 61e keer wordt georganiseerd.

Deze theaterparade bestaat uit maar liefst 16 wagenbouwersgroepen. Zij trekken op zondag 26 augustus 2018 door de straten van het Brabantse Heeze met hun zelfgemaakte indrukwekkende theaterdecors.

Babylonienbroek
Dit jaar is het thema ‘Van Ravenstein tot Roosendaal’. Bij het thema hoort een lijst van alle 296 vroegere en huidige plaatsen in het Noord-Brabantse, van Aalst tot Zundert, en dus ‘van Ravenstein tot Roosendaal’. Uit die lijst koos één van de wagenbouwersgroepen Babyloniënbroek om te verbeelden tijdens de parade.

Breng een bezoekje aan de wagenbouwers op 22 augustus 2018
Op woensdagavond 22 augustus 2018 nodigen we inwoners van Babyloniënbroek uit om een bezoek te brengen aan de wagenbouwersgroep die Babyloniënbroek verbeeldt. We verzamelen om 17.30 uur bij de kerk in Babyloniënbroek. Daarna vertrekken we gezamenlijk per bus naar Heeze, waar we om 18.30 uur in het gemeentehuis worden ontvangen met koffie en gebak. Vanuit daar vertrekken we naar de wagenbouwers.

Aanmelden
Bent u benieuwd hoe Babyloniënbroek wordt verbeeld tijdens de Brabantsedag? Ga dan mee op 22 augustus 2018 en bezoek de wagenbouwersgroep! Aanmelden hiervoor kan via de site van de gemeente Aalburg. 

Gemeente Aalburg: ‘We horen dit graag uiterlijk vrijdag 17 augustus 2018. Voor het bezoek aan de wagenbouwersgroep zijn geen kosten verbonden.’

Lees meer over:

Babylonienbroek
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.