donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Theo Meijboom lijsttrekker SGP Altena

25 juli 2018 (door WerkendamNet)

ALTENA - Op weg naar de stembus heeft ook SGP Altena haar verkiezingslijst bekend gemaakt. Ook hier een mix van jong en oud, van ervaren politici en nieuwkomers.

Bij de komende gemeenteraadsverkiezingen voor de nieuwe gemeente Altena wordt Theo Meijboom lijsttrekker. Corné van Gammeren, nu fractievoorzitter in Aalburg, staat te boek als tweede man. Jan Bossenbroek (gemeente Woudrichem) is de hoogste nieuwkomer. Naast de ervaren top kregen ook jongeren een plaats op de lijst.

Arjan Versluis tekent voor de derde plaats. Net als Meijboom is ook hij al ruim 10 jaar actief in de Werkendamse politiek. Peter Noordergraaf is nummer vier. Verder staan Henri de Raad, Leon Vink en Jan Bossenbroek bij SGP Altena op de lijst

Jongerenkandidaten zijn Arie Rijneveld (nummer 11), Maarten van der Sluijs (nummer 23) en Rick Bossenbroek (nummer 25). Eerstgenoemden Arie en Maarten zijn actief afkomstig in de SGP-jongerenafdeling.

In Aalburg bezet de SGP nu 4 van de 15 zetels, In Werkendam zijn dat er 3 uit 21. Na jaren van afwezigheid valt er deze verkiezingen in Woudrichem weer wat te stemmen als het gaat om de SGP.

(Foto SGP Altena)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.