donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Haringparty brengt goede doelen 12 duizend euro

17 juli 2018 (door AalburgNet)

VEEN - Mooi weer, meer dan 200 ondernemers en een opbrengst van 12.000 euro. De haringparty bij Achilles Veen kan succesvol de boeke in.

De omstandigheden waren ideaal voor zinvolle netwerkontmoetingen onder het genot van haring uit ‘het Werkendamse’. De inzet deze middag waren twee goede doelen die omarmd werden: er werd 12.000 euro gedoneerd.

Een bedrag van 6.000 euro ging naar Wouter en Nelleke de Kok die met hun pleegkinderen in het ‘Spektakel’ wonen 8n Wijk en Aalburg. Wouter en Nelleke zorgen als pleegouders voor een warm nest. voor acht pleegkinderen met een uiteenlopende problematiek. Het echtpaar gaat de keuken en de tuin opknappen met deze bijdrage van de haringparty. Pleegzorg wordt vanuit de overheid gezien als vrijwilligerswerk.

‘Het Liliane Fonds’ ontvangt ook 6.000 euro. Zij bieden brede hulp aan kinderen welke in derde wereld landen geboren zijn met een handicap. Dit doen zij met name op het gebied van; gezondheid, onderwijs, sociale contacten en inkomsten genererende projecten. Ambassadrice Monique Velzeboer nam het bedrag symbolisch in ontvangst. 

Volgend aar is er weer een haringparty op de laatste vrijdag van de maand juni, georganiseerd door de Businessclub van VV Achilles Veen en Lionsclub Werkendam.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.