vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

Kieslijst VVD Altena bekend, Pim Bouman kartrekker

13 juli 2018 (door WoudrichemNet)

ALTENA - De Algemene ledenvergadering van VVD Altena koos donderdagavond (12-7) Pim Bouman tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 november. Pim Bouman is op dit moment wethouder in de gemeente Aalburg en woont in Genderen. Op de lijst die de partij presenteert, staan 20 kandidaten, 5 vrouwen en 15 mannen in een mix van bestuurlijke ervaring en aanstormend talent.

Nummer 2 op de lijst is Robert van Dijk, huidig fractievoorzitter van de VVD in zijn woonplaats Woudrichem. Burgerraadslid Jan Kolff woont in Oudendijk en staat op nummer 3. Op de 4e plaats burgerraadslid Herman Bouman uit Andel. Op plaats 5 staat Sanne Muijs uit Dussen. Op 6 de huidige fractievoorzitter in Aalburg, Bert Bouman uit Genderen. Rik van der Pluijm uit Hank staat op 7. 

Inge Schuller Lijstduwer
De lijst wordt verder gecompleteerd door Dite van Vianen (Dussen) op 8. Nummer 9 is Jacco de Waal uit Werkendam (Jongerenraad Going4OneAltena). Op 10  Els Bouman (Wijk en Aalburg), 11 Kees Braat (Woudrichem). Nummer 12, Koen de Keijzer uit Woudrichem, zit ook in de Jongerenraad Going4OneAltena. Op 13 Dennis Groen (Dussen), 14 Marc Pullen (Rijswijk), 15 Frederik van Beek (Sleeuwijk), 16 Sophie Schreuders (Wijk en Aalburg), 17 Rijkwerd de Jong (Drongelen), 18 Aart Geurtsen (Woudrichem) en op plaats 19 nestor Marien de Jonge uit Andel. Inge Schuller uit Woudrichem, eerder beoogd lijsttrekker, staat als lijstduwer op plaats 20. Zij heeft om persoonlijke redenen hiervoor gekozen.

Jacco de Waal (17) Werkendam, Koen de Keijzer (17) uit Woudrichem, Sanne Muijs (28) uit Dussen en Rik van der Pluijm (22) uit Hank zijn de nieuwe, aanstormde talenten. 

Mark Rutte
Zaterdag 14 juli a.s. luistert VVD Altena naar de wensen van mensen op de Sleeuwijkse Braderie van 10.00 tot 16.00 uur in Winkelcentrum de Nieuwe Es. VVD’er Mark Rutte zal, als ludieke actie, dan ook aanwezig zijn.

Het verkiezingsprogramma van de partij s te lezen op www.altena.vvd.nl.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.