Thursday 23 September 2021

Alles over Altena

Buitenconcert Excelsior meer dan geslaagd

6 juli 2018 (door AalburgNet)

DRONGELEN - Eerder deze week (2-7) gaf muziekvereniging Excelsior uit Genderen een openluchtconcert op het terras van dorpshuis De Oude School. Het was de eerste keer dat een dergelijk concert gegeven werd in Drongelen. Het evenement bleek een succes.

Het weer was mooi, er kwam veel publiek op het concert af om te kijken en te luisteren. De locatie bleek perfect en de muziek was goed.

Eén van de bezoekers merkte op: ‘Het is hier een Andre Rieu-achtige sfeer, maar dan in het klein.’ Een beter compliment kunnen muziekvereniging Excelsior en dorpshuis De Oude School toch niet krijgen!?

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.