zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

CDA Altena bezoekt Oerlemans Plastics en LTV Almkerk

29 juni 2018 (door WoudrichemNet)

ALMKERK / GENDEREN: Donderdag (28-6)  bracht CDA Altena een werkbezoek aan Oerlemans Plastics’ te Genderen/Giessen en tennisvereniging L.T.V. Almkerk.

Het werkbezoek startte in Genderen, bij Oerlemans Plastics’, waar men een presentatie kreeg van Algemeen Directeur Johan Kranenbroek.

Tijdens deze presentatie werd er onder meer gesproken over het negatieve imago van plastic verpakkingen, maar ook over de stelling: ‘Er is geen plastic probleem, maar een gedragsprobleem!’ Het CDA is onder de indruk van de inzet van het bedrijf om juist een positief imago neer te zetten. Bijvoorbeeld door te focussen op voorlichting op scholen, maar ook door hun inzet op het gebied van recycling. Daarnaast werkt het bedrijf aan afbreekbare plastic verpakkingen.
Na het bezoek in Genderen, werd de locatie in Giessen bezocht.

Tennisbaan

Het werkbezoek werd afgesloten met een bezoek aan tennisvereniging L.T.V. in Almkerk. Er is met het bestuur onder andere gesproken over de verplaatsing van de tennisbaan vanwege de bouw van de brede school in Almkerk op deze locatie.
Het CDA heeft deze avond heel even sfeer mogen proeven van een actieve, enthousiaste vereniging die draaiende wordt gehouden door vele vrijwilligers.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.