woensdag 6 juli 2022

Alles over Altena

Open Coffee Altena en Dutch Power Company een prima span

24 juni 2018 (door WoudrichemNet)

GIESSEN - Dutch Power Company en Open Coffee Altena, het bleek een prima span. De eerste bood vanmorgen onderdak aan de regionale netwerkmeeting. Omringd door 'stoere' machines legden ondernemers nieuwe contacten of werden bestaande juist aangehaald. Open Coffee Altena 33.0. Iemand noemde het 'een quality event'.

Dat predikaat siert de bijeenkomst van vanmorgen wel. DPC - van meet af aan enthousiast - had de zaken goed voor elkaar. Vanaf de demonstratie met een maaiboot (Conver) en de Greenbot (zelfrijdende machine speciaal voor de groene sector) tot en met de catering. De kleurrijke en smaakvolle verzorging van Mevrouw Soetekauw, alias Lieke van Och, uit Gameren bleek de kers op de netwerktaart.

Experience
Na de officiële aftrap presenteerde Peter Mouthaan (directeur DPC) het gastbedrijf. Vanuit het pand aan de Distributiestraat werkt een team professionals met kennis en ervaring in de groene sector en de landbouwmechanisatie in het bijzonder. Het DPC Experience Center toont op ruim 500 vierkante meter de machines van de merken waarmee men werkt, zoals Precision Makers, ook uit Giessen, Herder uit Middelburg of Roberine en Votex uit Enschede.

BizAwards Altena 2018
Aansluitend werd de rode Coffeestip ingenomen door Corine Hagelaars (Chikigai). Zij pitchte haar bedrijf dat ondernemers onder meer helpt bij verzuimbegeleiding. Cor Spek (Ondernemend Altena) riep de aanwezigen op hun nominaties uit te brengen voor de Ondernemer van het Jaar en de Starter van het Jaar. BizAwards Altena 2018 is weer van start gegaan. Het proces rond de algemene ondernemersverkiezingen loopt vanaf mei tot 22 novembe. Dan worden op Fort Altena de Awards uitgereikt. 'Ondernemers zijn nu al uitgenodigd', aldus Spek. Nomineren kan via www.BizAwardsAltena.nl

Op 13 september gaat Open Coffee Altena 34.0 naar Genderen, waar Oerlemans Plastics gastheer is. Directeur Joan Hanegraaf is de winnaar van BizAwards Altena 2017 als Ondernemer van het Jaar. Aanmelden voor editie 34.0 kan via www.OndernemendAltena.nl

Open Coffee Altena wordt georganiseerd door Stichting B2B-platform Ondernemend Altena, evenals BizAwards Altena 2018.

(Foto's (Lisette) De Rade Photograpy)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.