vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

Voorbereiding glasvezelnetwerk Altena vordert

23 juni 2018 (door AalburgNet)

ALTENA - Het buitengebied van Altena krijgt glasvezel. Meer dan 50% van de inwoners heeft zich eerder aangemeld voor glasvezel. Dat percentage was nodig om de glasvezelaanleg te kunnen realiseren. Inmiddels is Mabib is volop bezig met de voorbereidingen.

De Maatschappij voor Breedband in Brabant B.V. laat weten: ‘Naar verwachting gaat eind augustus de schop in de grond. We krijgen nog steeds verzoeken binnen van mensen die ook een aansluiting willen. Deze verzoeken nemen wij ook mee.’

Naamswijziging

Eind januari 2018 kondigde Mabib aan om verder te gaan onder de naam Glasvezel buitenaf. Mabib en Glasvezel buitenaf werkten al langere tijd samen en nu is er gekozen om onder één naam verder te gaan. ‘Dit heeft verder geen gevolgen voor het aanbod en de toezeggingen die zijn gedaan richting de inwoners en bedrijven in het buitengebied.’

Zie ook:

Lees meer over:

glasvezel snel internet Altena
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.