zaterdag 22 januari 2022

Alles over Altena

Dader schuurdiefstallen Eethen bekend

6 juni 2018 (door AalburgNet)

EETHEN - De politie weet inmiddels wie de eigenaar van de gestolen en teruggevonden bladblazer en maaier is. Deze werden gisteren (5-6) ontvreemd, samen met ander gereedschap, uit de diverse schuren in Eethen.

De wijkagent van Aalburg meldt dat de aangiftes werden opgenomen. ‘Ook werd aangifte gedaan van de inbraak aan de Kleibergsestraat. De aangehouden vrouw zit nog vast. Wij vermoeden wie de mannelijke dader is.’

De poltie is blij met de reacties van de verschillende getuigen. ‘Dank richting alle getuigen. Zonder uw hulp hadden we niemand op kunnen pakken.’

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.