dinsdag 16 april 2024

Alles over Altena

Invalidebus voor tweede keer moedwillig beschadigd - UPDATE -

21 mei 2018 (door WerkendamNet)

SLEEUWIJK - Famile Van Meteren uit Sleeuwijk is er helemaal klaar mee nu voor de tweede keer hun (invalide)bus werd beschadigd. Moedwillig naar het lijkt. De bus wordt gebruikt voor Ramon, hun 13-jarige zoon die in een rolstoel zit. Annie van Meteren plaatste haar verontwaardiging op Facebook, inclusief de oproep aan de dader om zich te melden.

We zijn er zo klaar mee...... Onze (invalide) bus is voor de 2de keer beschadigd.

In het weekend van 5-6 mei hebben ze met een steen aan beide kanten van de bus staan te gooien. Flinke butsen zitten er nu in.

En afgelopen weekend vond iemand het nodig om met iets scherps van het einde van de bus tot de voorkant een mooie streep neer te zetten.

Nu hopen wij dat er mensen zijn die iets gezien of gehoord hebben. Of misschien dat er nog meer auto’s in Sleeuwijk zo toegetakeld zijn.

De overbuurmannen zijn de beelden van hun beveilingscamera aan het nakijken in de hoop dat we iets of iemand kunnen zien.

Degene die dit gedaan heeft, beseft niet dat de bus nu voor een paar dagen weg moet om de schade te herstellen, maar wij hebben deze bus nodig voor onze kinderen.

UPDATE
Beelden zijn gevonden. Een doelgerichte actie door één persoon. Jongeman op een fiets.
De beelden worden nu gefilterd. Daarna worden de beelden vrij gegeven op Facebook
Weet je hier meer vanaf meld je dan, anders word het politiewerk.”

UPDATE2
Inmiddels heeft de dader zich gemeld bij de familie. Deze laat weten: 'Facebook doet wonderen. Degene die de schade aan onze bus heeft verricht, is zich netjes komen melden. Heeft alles bekend! Iedereen super bedankt voor het delen. Hierdoor kreeg hij het toch te heet onder de voeten.'

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.