zaterdag 22 januari 2022

Alles over Altena

Geslaagde dag voor LR & PC Oudendijk

19 mei 2018 (door WoudrichemNet)

WERKENDAM / OUDENDIJK: Vandaag (19-5) organiseerde LR & PC Oudendijk een dressuurwedstrijd. Bij Stal Brons in Werkendam werd het een ‘hele gezellige dag met prettig weer en met veel leuke combinaties in de ring’. Aldus de organiserende vereniging.

Er werd aan de Mnnikhoef goed gereden door de Oudendijkers. De paardenliefhebbers laten weten: ‘Er zijn ook goede resultaten behaald door een aantal van onze leden die vandaag mee reden.’ 

Resultaten
De leden die meereden, haalden de volgende scores:


Ilona de Keijzer haalde met haar paard Coldline 2 winstpunten en een tweede plaats in de L2,
Joëlla Beemsterboer behaalde met Faraday een tweede plaats en 2 winstpunten in de L1.
Ook Daphne Hartog, die met haar paard Hielkje Avencis voor het eerst in een hogere klasse  (L1) startte, nam 2 winstpunten mee naar huis.
Cindy Valk reed met Sanne P 2 winstpunten in de M1 bij elkaar en Manouk Nijst startte met haar Camacchio in de M2 en was een keer eerste en behaalde 2 winstpunten.
Demy van Boxtel startte met Mila RAE voor het eerst in de B en haalde 1 winstpunt. De jongste deelnemer van de vereniging was Sophie Kats. Zij startte met haar pony Furio en kon 1 winstpunt mee naar huis nemen.

Een superresultaat voor de leden dus, alsook voor de andere deelnemers. ‘Aan alle sponsors, bedankt voor het mogelijk maken van deze geslaagde dag!’

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.