woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

AED voor Kinderboerderij Floreffehove

2 mei 2018 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Vandaag (2-5) ontving kinderboerderij Floreffehoeve een draagbare AED. Deze is geschonken door Stichting Beheer Gelden Groene Kruis.

De AED werd overhandigd door  Henri Verhagen en H. van Gelderen aan , met de mededeling dat het onderhoud gegarandeerd is tot 2023. ‘Wat een prachtig gebaar!’, reageert Hanneke van Lith, de drijvende kracht achter de kinderboerderij.

Op de kinderboerderij kunnen kinderen, en ouderen, op een leuke en leerzame manier kennismaken met de vele landbouwhuisdieren, zoals de minivarkentjes Sjors en Sjimmie, de kippen, geitjes, konijnen en noem maar op. Floreffehoeve is een gezellige kinderboerderij die, naast de dieren, ook nog een leuke speeltuin heeft. Daar kunnen kinderen spelen, terwijl de ouders of opa en oma een lekker bakje koffie drinken.

Groene Kruis

De stichting beheert het batig saldo datoverbleef toen het Groene Kruis ophield te bestaan. Het doel van de stichting: het verlenen van financiële en andere steun aan personen die lichamelijke en geestelijke gezondheidszorg behoeven, in de ruimste zin van het woord.

(Foto Kinderboerderij Floreffehoeve)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.