zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Buurtvereniging De Zwaan winnaar Aelse Dorpsquiz

29 april 2018 (door WoudrichemNet)

ANDEL - De bekendmaking van de winnaar van de tweede editie van de Aelse dorpsquiz is een feit. Het team van Buurtveniging De Zwaan ging zaterdagavond (28-4) met de wisselkaai naar huis.

In de feesttent bij de Romboutstoren was de ontlading groot toen stapsgewijs de bekendmaking werd gedaan door Arnoud Verhoeven, voorzitter van de organiserende Oranjevereniging Juliana. Uiteindelijk ging Buurtvereniging De Zwaan er met de eeuwige roem vandoor. Met 782 punten (uit de maximale 1040) scoorden zij de hoogste cijfers van de 27 deelnemende teams. Met dit resultaat lieten zij Team Burgemeester, de winnaar van vorig, achter zich. Het G-team van Sparta 30 werd sloot de rij met 364 punten.

Jokers

Mooie scores die er ongetwijfeld anders hadden uitgezien als zeven deelnemende teams ook hun Joker zouden hebben ingezet. Kennelijk was men dit, tijdens de quiz op 7 april, in het heetst van de strijd vergeten.

Hoe het ook zij: iedereen was het eens met elkaar. De dorpsquiz - editie 2018 - was ook dit jaar weer enorm geslaagd.

Na de presentatie gingen de voetjes van de vloer onder de muzikale klanken van DJ Den Dekker. Het bleef nog lang gezellig rond de Romboutstoren in Ael. 

(Foto Buurtvereniging De Zwaan)

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.