vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

Woerkum viert Koningsdag feestelijk

27 april 2018 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Overal in de regio werd Koningsdag gevierd. Een zonnetje, veel oranje en bovenal plezier waren de ingrediënten in Altena, zoals bijvoorbeeld in Oudendijk en Woudrichem. Op de Oudendijk gaf, in het OVO-gebouw, Kunst Na Stijd uit Woudrichem een concert en kwam het slotwoord van burgemeester Arie Noordergraaf. Ook was er een optocht met fraai versierde fietsen. In Woudrichem werden op het Bolwerk kinderspelen georganiseerd. Het springkussen verwerkte veel gretige springers en de optredens van de Vischwijven en de Maasmaten scoorden vooral gezelligheid. Een foto-impressie van Lian Oomen voor Woudrichem.Net.

Lees meer over:

Altena Koningsdag
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.