maandag 29 november 2021

Alles over Altena

Geslaagde fotoshoot met bruiden in een bloesemboomgaard

23 april 2018 (door AalburgNet)

ALTENA - GENDEREN: Het Land van Heusden en Altena is een prachtig gebied boordevol geheime pareltjes en creatieve ondernemers vol met bruisende ideeën op het gebied van bruiloften en alles wat daarbij komt kijken. Elk bruidspaar gaat steeds opnieuw op zoek naar deze geheime adresjes. Vier trouw- en Altenafans maken daar een eind aan. Op 18 mei lanceren zij namelijk een nieuw inspiratieplatform: TrouwenInAltena.nl. Het platform verzamelt de leukste ideeën en locaties uit de regio. Van een sprookjesachtige bloesemboomgaard tot vrolijke versiering, van mooie tenten tot romantische trouwkaarten.

Marike Burghout, Sanne van Helden, Loes Vos en Nieske Hak zijn de drijvende krachten achter het platform. Het viertal is sterk in spontane ideeën. Zo wilde Marike graag twintig vrouwen in hun bruidsjurk in een bloesemboomgaard fotograferen. Zij deelde deze actie met getrouwde dames uit Altena en binnen een week was de shoot succesvol geregeld.

Stralen
Zaterdag 21 april verzamelden de winnende bruiden zich bij een bloesemboomgaard in Genderen. De winnaressen hadden zich volledig uitgedost en straalden weer in hun bruidsjurk. Het leverde mooie beelden op. Op 18 mei worden de foto’s gepubliceerd via Facebook, Instagram en op de website van het viertal: TrouwenInAltena.nl 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.