vrijdag 29 maart 2024

Noad'32 JO13-1 naar finale KNVB Beker

19 april 2018 (door AalburgNet)

AALBURG - Na een zinderde wedstrijd bereikte Noad'32 JO13-1 de finale van de KNVB beker. Er werd vandaag (19-4) met 2-4 gewonnen van GSC/ODS in Dordrecht.

De Aalburgse club keek al snel in de wedstrijd tegen een achterstand aan maar nog voor de rust kwamen de spelers door een doelpunt van Niels van den Bogaard op 1-1.

Na de rust maakte Julian van Giessen de 1-2, gevolgd door de 2-2 van GSC/ODS. Er volgde enkele zeer spannende minuten, maar na de 2-3 van Mike Lakerveld ging de tegenstander alles of niets spelen en met de 2-4 van Joël Strijbis, na een goede aktie van Jens Buijnink, was de buit binnen.

Een terechte overwinning voor een keihard werkend team. Noad'32 noteert: 'Gefeliciteerd spelers, leiders en trainers met deze mooie prestatie. Waar, wanneer en wie de tegenstander wordt later bekend gemaakt.'