vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

De lente beleven in Altena kan anderz …

4 april 2018 (door WerkendamNet)

DUSSEN - Het voorjaar op unieke wijze ervaren? Dat kan bij Pruysen Parket in Dussen! Waar ANDERZ? Werkelijk álle zintuigen worden aangesproken tijdens een spetterend evenement op 13 en 14 april aanstaande. Proeven, zien, ruiken en beleven …! En wie het voorjaar wil voelen, dompelt zich onder in trends en lifestyle. Het ANDERZ EVENT: boeiende bedrijven uit de regio gaan twee dagen live! Ontmoeten & begroeten. Van stoer ambachtelijk tot delicaat kunstzinnig. Met alles daar tussenin.

  • Don’t miss the feeling!

De tweede editie van het ANDERZ EVENT staat al ronkend in de startblokken. Wie houdt van de combinatie zinvol én genieten, moét 13 of 14 april echt naar Dussen. Daar is een keur aan bedrijven dat zich ‘anderz’ presenteert. Als gast wordt u aan De Sluis zinvol geïnformeerd over style en living, food and more. U wordt door bevlogen ondernemers prettig bijgepraat over sport en kunst, maar ook over wijnen, wonen onder riet, over architectuur en stijlvol sanitair. Over tuinen en terrassen, over wat hout met je doet en wat je met keukens kunt.

Kortom, alle goede dingen van het leven in Altena worden gegoten in een tweedaagse ambiance van gastvrij genieten. Hapje, drankje, haardvuur, loungebanken, muziek en een gezellige sfeer. U bent van harte welkom!

De feiten
ANDERZ EVENT is een initiatief van Pruysen Parket, De Rooy Hoveniers, Trends & Lifestyle en Mediamikx.  De sfeerlocatie dit keer is bij Pruysen Parket, De Sluis 2 in Dussen. En wel op vrijdag 13 april van 18.30 tot 21.30 uur en zaterdag 14 april van 11.00 tot 16.00 uur.
Wie dan nóg niet genoeg heeft, droomt thuis lekker weg in ANDERZ, het positieve magazine over de goede dingen van het leven!

- advertorial -

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.