Alles over Altena

Noad’32 3 herpakt zich tegen LRC

31 maart 2018 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG - Na de zeperd van vorige week tegen directe concurrent Mec’07, werd er vandaag weer gewonnen door NOAD’32 3, de rood-witte wijkse club.

Noad wist de wedstrijd moeizaam met 3-2 over de streep te trekken mede dankzij het sterk verdedigende duo Rodney en Luca Vos, op de flanken aangevuld met Remo Van Veen die een dijk van een wedstrijd speelde.

Na 10 minuten keek het team tegen een 0-1 achterstand aan na een goede aanval van LRC. In de 20e minuut was daar de gelijkmaker van Noad’s zijde. Johan Vos stond na een klutsbal op de juiste plek om de 1-1 tegen de touwen te werken.

Gelijkmaker

Daarna denderde Noad 3 door met goed spel en wist de 2-1 binnen te koppen na een goede corner van Jordy Laheij. JP en Roy Blijenberg bleek vandaag een goed centraal duo op het middenveld.
Net voor rust was daar toch nog een tegenvaller omdat LRC gelijk maakte.

Na rust ging Noad op zoek naar de winst wat in de 70e minuut resulteerde in de 3-2 van Mike de Vaan. Gelukkig werd deze dikverdiend over de streep getrokken want het team was de gehele tweede helft de beste ploeg.

Volgende week speelt Noad 3 om 12:30 uur een uitwedstrijd spelen tegen Tricht.