maandag 24 januari 2022

Alles over Altena

De effectiviteit van bannering wordt fors verhoogd.

Altena.Net biedt nu meer rendement voor hetzelfde geld

23 december 2021 (door Altena.Net - redactie)

ALTENA: Met de introductie van een nieuwe vorm van adverteren biedt het online dorpsplein Altena.Net een interessante extra optie: één ondernemer vangt aandacht met twee - wisselende - banners op één positie. Bezoekers worden niet geconfronteerd met 'schreeuwerige', steeds wisselende advertenties.

Iedere keer als de bezoeker op Altena.Net komt, ziet hij één enkele uiting van ondernemer X. Zolang het bezoek aan de website duurt, blijft die boodschap zichtbaar. Pas bij een volgend bezoek aan Altena.Net.net, wordt van diezelfde ondernemer X een andere advertentie getoond. Er kunnen op eenzelfde positie dus ook meerdere boodschappen getoond worden.

Bezoekers zien door deze opzet geen 'hinderlijke' wisseling van reclameboodschappen in rap tempo na elkaar. Iets wat na korte of langere tijd velen gaat irriteren.

Online advereren voor een offline actie
Voordeel van deze opzet is, aldus de redactie van Altena.Net dat een adverteerder online zo extra gericht kan inspelen op bijvoorbeeld een offline actie. Naast de standaarduiting vraagt een ondernemer nu bijvoorbeeld ook aandacht voor de actie volgende maand. Is die actie voorbij, dan kan hij een nieuwe banner plaatsen die dan ook weer roulerend getoond wordt.

Zo wordt de effectiviteit van de bannering fors verhoogd en krijgt online adverteren een extra effect op je offline acties. Deze vorm van online marketing vraagt dus niet enkel aandacht voor je bedrijf of merk (branding), maar ook je actuele acties van je bedrijf of merk worden 24/7 onder de aandacht gebracht.

Foto archief ter illustratie.

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.