donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Wethouder Jorritsma bezoekt Seniorweb inlooppunt

1 maart 2018 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Bert Heijstek van Seniorweb Altena, inlooppunt Rijswijk nodigde bij een gemeentelijk overleg wethouder Jorritsma uit om eens te komen kijken bij het Seniorweb-inlooppunt in de Nijenburcht. Aanleiding voor dat bezoek zijn de wijzigingen rond de verhuur.

Er blijken wat problemen te zijn met de overgang van huurder De Vleet naar Trema Welzijn. Seniorweb is één van de gebruikers van de Nijenburcht. 'Er is veel bezuinigd de laatste jaren op "sociaal Nederland". Maar wat moet er echt blijven anno 2018', is de vraag van de vrijwilligers. 

Wethouder Paula Jorritsma maakte van haar bezoek een trainingsrondje, zo laat Seniorweb weten. 'Sportief gekleed bij een buitentemperatuur van -4 graden met een koude wind kwam ze hardlopend aan waarna ze ontvangen werd door enkele vrijwilligers van Seniorweb Altena.'

Tijdens het bezoek spreekt Jorritsma ook enkele bezoekers van de inloop in een ontspannen en informele sfeer. Op die manier vormt zij zich een beeld wat SeniorWeb Altena doet en voor wie.

'Wij hopen dat zij met de informatie en de indrukken iets goeds teweeg kan brengen voor ons inlooppunt in 2018 en daarna.' (Seniorweb Altena)

(Op de foto (vlnr): bezoekster inlooppunt - Wethouder Paula Jorritsma - Margriet Westerlaken (Coördinator cursussen Seniorweb Altena ) - Bert Heijstek ( Seniorweb gastheer inlooppunt Nijenbucht) - Dick Alblas (voorzitter SeniorWeb Altena)).

Lees meer over:

SeniorWeb inlooppunt Nijenburcht
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.