dinsdag 23 april 2024

Alles over Altena

Knallen door knuffels voor Kevin - actie Duchenne

25 februari 2018 (door WoudrichemNet)

ANDEL / SLEEUWIJK: ‘Help ons Duchenne de wereld uit te knuffelen, help ons de kindjes en de ouders te helpen. Steun ons en koop knuffels. Samen zijn we sterk, samen staan we sterk, samen knuffelen we Duchenne de wereld uit.' Aldus de actie ‘Knallen voor Kevin.’ Kevin woont in Sleeuwijk en lijdt aan Duchenne, een progressieve ziekte die de spieren aantast en verzwakt. Meedoen met deze knuffelactie, gesteund door Bike Team Andel, draagt bij aan een beter perspectief. 

In de actie ‘Knallen voor Kevin’ kunnen mensen nu ook knuffels (foto) kopen voor 5 euro oer stuk. De opbrengst wordt gebruikt voor verder onderzoek. ‘Onder de noemer "samen knuffelen we Duchenne deze wereld uit" verkopen we aapjes voor 5 euro, waarvan de opbrengst ten goede komt aan verder onderzoek naar Duchenne.’ De knuffels zijn te bestellen via de Facebook-pagina 'Knallen voor Kevin'.

Impact
Monique, de moeder van Kevin weet: 'Van dichtbij maak ik mee wat voor impact Duchenne heeft op een leven. Kevin is een vrolijk ondernemend jochie. Een doorzetter die positief in het leven staat. Als ouder wil je je kind alles geven en niet machteloos te moeten toekijken hoe Duchenne zijn spieren steeds verder verzwakt. Daarom zet ik me samen met Bike Team Andel 4 Kevin in om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor verder onderzoek naar een medicijn. Samen staan we sterk en kunnen we het verschil maken in hun levens. Sponsor mee!'

Duchenne Heroes is mountainbiken met een doel: een medicijn en betere kwaliteit van leven voor jongens met Duchenne spierdystrofie. Bike Team Andel zet zich al jaren in voor Kevin en heeft inmiddels al de nodige kilometers in de benen. 

Wie supporten wil: Duchenne Heroes 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.