vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

A-FM brengt programma over gemeentelijke fusie

7 februari 2018 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - WOUDRICHEM: Met de fusie van de gemeenten in Aalburg, Werkendam en Woudrichem in aantocht gaat Radio A-FM de inwoners van de nieuwe gemeente Altena informeren over de fusie. De zender voorziet belangstellenden van alle informatie die hiermee verband houdt. Vanaf dinsdag 13 februari maakt A-FM één tot twee keer per maand een speciaal themaprogramma onder de noemer ‘Onderweg naar één Altena’.

Iedere maand staat in het teken van een bepaald thema. Op 13 februari wordt het fusieproces toegelicht en verder vanuit verschillende invalshoeken bekeken. In Onderweg naar één Altena komen vaste onderwerpen aan de orde zoals de visie op de fusie, de toekomst van een politieke partij in Altena, straatinterviews met inwoners en gesprekken met prominente spelers uit het fusieproces en de nieuw te vormen gemeentelijke organisatie. En uiteraard het laatste fusienieuws. Maandelijks zullen ook één of meerdere icoonprojecten worden besproken.

De eerste uitzending is op dinsdag 13 februari tussen 18:00 en 20:00 uur. Het programma is vanaf dan  tot aan de zomer iedere maand te horen. Na de zomer wordt het programma frequenter gebracht in de opmaat naar 1-1-2019.

Gegevens
Radio A-FM is in Altena te ontvangen in de ether op 107.1 en 107.8 FM en in de gemeente Woudrichem en Werkendam via de kabel op 102.0 FM. Digitaal luisteren kan via www.radioafm.nl, radiokanaal 780 bij Ziggo of met de Radio A-FM app.

De uitzendingen kunnen na afloop teruggeluisterd worden via www.radioafm.nl.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.