donderdag 18 april 2024

Alles over Altena

Vereniging Ouderen Vervoer zoekt coördinator

6 februari 2018 (door AalburgNet)

AALBURG - De Vereniging Ouderenvervoer (VOV) is een organisatie die geheel bestaat uit vrijwilligers, van bestuur tot en met de chauffeurs. De VOV bezit een aantal bussen die zijn uitgerust met een lift om onder andere ook ouderen en/of gehandicapten in een rolstoel te vervoeren. De VOV doen dit voor diverse aangesloten verenigingen uit de omgeving.

Een hele belangrijke rol binnen de VOV is de rol van de coördinator. De coördinator plant onder meer de ritten, instrueert de chauffeurs en zorgt dat het materiaal in orde blijft.

Vacature
Op dit moment is men bij de VOV dringend op zoek naar een nieuwe coördinator die de taak van de huidige tachtigjarige Piet Kommers kan overnemen. Piet heeft na zijn pensioen deze taak op zich genomen, maar heeft inmiddels te kennen gegeven dat het nu echt tijd wordt voor iemand anders zodat hij echt met pensioen kan. Uiteraard wil hij graag aan een nieuwe coördinator zijn kennis overdragen. Voor deze taak ontvangt men een passende onkostenvergoeding.

Contact
Mocht er iemand zijn die affiniteit heeft met regelen en coördineren dan kan hij of zij contact opnemen met Dhr. P. van den Hoven, 0416-698486 of mailen naar: info@pvdh-vov.nl

Lees meer over:

Ouderenvervoer vacature
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.