donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Vrienden van ‘t Rondeel wordt benefietavond

3 februari 2018 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - De lustrum-editie van de Vrienden van ‘t Rondeel krijgt een andere vorm. De muziekavond wordt een benefietconcert. Met reden ... Woudrichem.Net deelt die graag.

Dag lieve vrienden!

Soms krijg je door het leven kaarten uitgedeeld waardoor het spel wat moeilijker voor je wordt gemaakt. Zo ook bij Peter Ververis, gitarist van de Roefband. Velen jullie weten dit al, maar voor sommigen is het nieuw. Peter heeft te horen gekregen dat hij ernstig ziek is. Nu is Peter positief gestemd en gaan we er allemaal van uit dat hij nog veel feesten met ons mag vieren (op zijn minst tot z’n 100ste), maar het drukt ons allemaal wel met de neus op de bepaalde feiten. We kennen allemaal wel iemand die door deze ziekte is geveld, er tegen strijdt of het heeft overleefd.

We hebben daarom in goed overleg met Peter en de Roefband besloten om dit jaar de Vrienden van ’t Rondeel om te dopen in een benefietconcert. Geen zwaar beladen avond, maar juist een feest om het leven te vieren én een mooi bedrag op te halen voor het onderzoek tegen kanker. Hoe we het precies gaan invullen gaan we de komende weken bedenken. De Roefband en Loos Alarm zullen sowieso optreden!

We willen jullie allemaal uitnodigen om 31 maart aanwezig te zijn en er een verdomd goed feestje van te maken. Er werken al veel partijen belangeloos mee om er een prachtavond van te maken en een mooi bedrag op te halen. Zoals gezegd, we praten absoluut niet over een afscheid of een beladen avond, maar proosten op de mooie dingen die we beleven en nog gaan beleven!

Meer info volgt, maar koop je kaarten alvast HIER ...

(de opbrengst van de kaartverkoop gaat in z'n geheel naar het goede doel)

Lees meer over:

muziek concert vrienden Rondeel
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.