dinsdag 16 april 2024

Alles over Altena

De Rooy Hoveniers zoekt tuinstemmers

2 februari 2018 (door WerkendamNet)

DUSSEN - De Rooy Hoveniers is op dit moment volop in de race voor de titel Tuin van het Jaar 2018, een wedstrijd opnieuw georganiseerd door Branchevereniging VHG. Vier jaar eerder wonnen de Tuininspirators uit Dussen de Vakprijs met hun Woerkumse Eigentijds Klassieke Stadstuin.

Het gaat dit keer om de publiekprijs, waarvoor de mannen van De Rooy nu volop stemmen het vergaren zijn. Onder meer op hun Facebookpagina roepen zij mensen op hun inzending te waarderen.

Subtiel
Het bedrijf uit Dussen doet mee met de subtiele patiotuin van Boot & van der Sluis in Sleeuwijk. Günther de Rooy: 'Het gaat inderdaad om de Publieksprijs. Ook die waardering winnen wij maar al te graag! Daarvoor hebben wij wél stemmen nodig van mensen uit de regio.' Ben de Rooy, lachend: 'En van daarbuiten natuurlijk...! Hoe meer, hoe beter.'

Eerder lieten de mannen weten: 'Het was een mooi project. De compactheid ervan was een bijzondere uitdaging. De opdrachtgever wilde een balans tussen groen en comfort in zijn patio. Deze elementen bepalen dan ook het beeld. De tuin is een lust voor het oog. Wij zijn mét de eigenaar trots op het resultaat.’

Vakprijs
Er wordt gekozen uit zeven genomineerde tuinen. De vakjury kiest de Tuin van het Jaar 2018. De winnaar van de publieksprijs wordt gekozen via Facebook.

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.