donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Bibliotheek Werkendam verhuist naar MFA Vlechtwerk

30 januari 2018 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Op woensdag 7 maart opent Bibliotheek CultuurPuntAltena haar deuren in Vlechtwerk Werkendam. 'Een prachtige nieuwe accommodatie waarin we samen met onze partners een mooie toekomst tegemoet gaan', zo meldt de Bieb.

Op alle werkdagen zijn bezoekers tussen 09.00 – 16.00 uur van harte welkom. In overleg met de beheerder van het dorpshuis is de Bieb ook een aantal avonden per week geopend.

Op de locatie Vlechtwerk kan men terecht om online gereserveerde boeken op te halen en in te leveren. Daarnaast is er een kleine collectie boeken voor jong en oud beschikbaar om tussen te snuffelen en een computer waarop de gehele digitale collectie te raadplegen is. 'Pak gerust een kopje koffie, neem plaats aan de leestafel en blader op je gemak door tijdschriften en de krant. Ook organiseren we door het jaar heen verschillende activiteiten op Vlechtwerk.' 

Voor de basisscholen Het Kompas en de Burgemeester Sigmondschool is de Bibliotheek op School. Een prachtige collectie boeken die de kinderen van deze scholen mogen lezen en lenen.

Verhuizing
Op de vestiging aan de Gedempte Haven kunnen bezoekers tot en met zaterdag 24 februari terecht. Daarna is men vanaf woensdag 7 maart van harte welkom in Vlechtwerk. Tijdens de verhuizing kunnen mensen terecht in de vestigingen in Nieuwendijk, Woudrichem, Hank en Wijk en Aalburg.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.