woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

Open Dag Altena College was 'geweldig'

26 januari 2018 (door WerkendamNet)

SLEEUWIJK - Er was veel te zien en te beleven voor de leerlingen die een nieuw avontuur gaan beginnen bij het voorgezet onderwijs. Woensdag (24-1) konden leerlingen en ouders/verzorgers zowel ’s middags als ’s avonds de Open Dag bezoeken. De sfeer in de school was geweldig, aldus de school.

Dat was vooral te danken aan het grote aantal enthousiaste bezoekers. Ook de groep 7 leerlingen die alvast een kijkje kwamen nemen, deden volop mee aan alle activiteiten.

Hilde van Haaften, conrector van de brugklassen, vertelde in een live interview op de radio hoe trots ze is op de ruim 150 leerlingen van het Altena College die vrijwillig mee wilden helpen op de Open Dag. Veel bezoekers maakten gebruik van de mogelijkheid om een rondleiding te krijgen van een leerling. Het mooie hieraan is dat leerlingen heel vrij en elk op hun eigen manier alles vertellen over de school.  
De leerlingen van het mediaplatform van het Altena College hielden in samenwerking met
Oké FM-interviews met bezoekers en personeelsleden die live te beluisteren waren op de radio. De opgenomen serie filmpjes over “het leven van een brugger” werden druk bezocht.

Altena Experience
De Open Dag is niet de laatste activiteit die het Altena College organiseert. Voordat leerlingen van groep 8 hun definitieve keuze gaan maken kunnen ze nog een keer sfeer  proeven op het Altena College tijdens de Altena Experience. Deze doemiddag wordt georganiseerd op woensdagmiddag 7 februari a.s.

(Foto's Altena College)

Lees meer over:

altena college Open dag
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.