vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Nieuw seizoen voor Dokter Tinus in 2018?

19 januari 2018 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Een prangende vraag die de fans van de populaire tv serie Dokter Tinus steeds vaker bezighoudt, is: 'Komt er een nieuw seizoen van Dokter Tinus?' Komt de bijzondere dorpsdokter in 2018 opnieuw naar Wourkem (Woudrichem in de serie) ja of nee?

De kringen rond produktiebedrijf Fiction Valley zwijgen in alle toonaarden. Ook acteurs geven nog geen krimp of weten eenvoudigweg nog niets. 'SBS heeft nog geen besluit genomen.' Het verlossende woord laat kennelijk nog even op zich wachten.

Voorgaande jaren startten de opnamen rond Dokter Tinus midden maart voorafgegaan door een kick off met figuranten in Café t' Hoekse aan de Woerkumse Kerkstraat.

Kerk Woudrichem
Dat Tygo Gernandt (agent Ken Derks) vandaag (19-1) een filmpje plaatst op zijn Facebook-pagina van zijn scène met de pastoor in de kerk van Woudrichem, met de opmerking: 'Het blijft leuk', is inderdaad leuk, maar zegt niets. De fans moeten zich nog even verbijten en geduld hebben. Of zou het toch een voorbode zijn ...

Bert de Groot
Hoe dan ook, figuranten kunnen tot die tijd op zaterdag 27 januari wel naar Gorinchem waar Rik Hoogendoorn (Bert de Groot in de serie) een concert geeft met zijn band. Het programma De Oorsprong - een muzikale reis door zijn 40-jarige muzkale carrière - bracht Rik  eerder ten gehore voor Tinus-fans in De Teerkamer in Woudrichem.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.