vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Ook in Aalburg geen vuren op de openbare weg

28 december 2017 (door AalburgNet)

AALBURG - December is een maand met tal van feestelijkheden en activiteiten binnen en buiten de deur. Vooral rond Oud en Nieuw worden er in de gemeente veel activiteiten georganiseerd, gezellige feestjes dus in ieder dorp.

De gemeente laat op de site weten van harte in te stemmen met de aangemelde festiviteiten rondom Oud en Nieuw op de diverse plekken. De evenementen zijn wel aan randvoorwaarden gebonden. Daarom is een preventiepakket samengesteld in het kader van de openbare orde en veiligheid. Stoken op de openbare weg is verboden. Datzelfde geldt overigens ook voor de gemeente Woudrichem.

Verkeersmaatregelen
In verband met de afsluiting rond de jaarwisseling van het kruispunt Van der Loostraat-Witboomstraat-Missentiend zijn tijdelijke verkeersmaatregelen genomen. Zo worden in Veen de Van der Loostraat, Witboomstraat en Mussentiend tijdens het eindejaarsfeest (gedeeltelijk) afgesloten voor alle verkeer, behalve voor fietsers en voetgangers. In het afgesloten gebied mag dan ook niet op de openbare weg geparkeerd worden. De direct omwonenden werden per brief geïnformeerd.

Sluitingstijd 
Voor de festiviteiten in de buitenlucht en in tenten geldt een eindtijd tussen 03.00 en 04.00 uur.

Lees meer over:

Oud en Nieuw nieuwjaar stoken
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.