woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

Harry Cornet volgt Rolf Maliepaard op als voorzitter WMI

20 december 2017 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Rolf Maliepaard, nog heel even directeur bij De Waal Machinefabriek in Werkendam, nam vanavond (20-12) afscheid als voorzitter van Werkendam Maritime Industries (WMI). Hij gaf de voorzittershamer over aan Harry Cornet van Cornet Service, eveneens uit Werkendam..

Malipaard nam tevens afscheid als lid van de Stuurgroep WMI. Wethouder Matthijs van Oosten bedankte hem voor zijn constructieve bijdrage aan de oprichting en het succes van WMI, de bedrijvengroep waarvan hij 8 jaar voorzitter was.

Rolf Maliepaard vertrekt binnenkort naar Koninklijke Van der Wees Transport Groep. Daar gaat hij aan de slag als CEO.

WMI
Werkendam Maritime Industries is een samenwerkingsverband tussen (nu) 37 bedrijven in en rond de sector scheepvaart (maritiem). Vanuit dit verband treden de aangesloten bedrijven ook gezamenlijk naar buiten. Een programmamanager legt verbindingen tussen ondernemers, overheid en onderwijs- en onderzoeksinstellingen. Het doel is om ideeën, mensen, technologie, financiering en onderwijs zodanig te combineren dat er nieuwe projecten, producten of nieuwe samenwerkingen van de grond komen. En dat is weer goed voor de uitbreiding van het producten- en dienstenpakket van het Werkendamse bedrijfsleven, samen Werkendam Maritime Industries.

(Foto WMI)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.