donderdag 25 april 2024

IMS/Voltena dames1 laat steekje vallen tegen VC Wik dames1

17 december 2017 (door WerkendamNet)

NIEUWENDIJK - Het is de meiden van IMS/Voltena afgelopen zaterdag (16-12) niet gelukt om de eerste helft van de competitie, tegen VC Wik, naar een knallend einde te brengen.

Met een 1-3 verlies wordt de streekderby gewonnen door het eerste damesteam uit Groot-Ammers.

De eerste set wordt met winst voor het team uit Nieuwendijk afgesloten. Een goede start die gedurende het verloop van de wedstrijd wegdreef. Waarbij IMS/Voltena graag de touwen in eigen handen wilt houden, lieten ze deze de andere sets door hun vingers glippen. En bij een tegenstander als VC Wik, wordt de controle door deze meiden overgenomen.

De sets worden met een achterstand gestart. Het lukt IMS/Voltena om bij te komen, maar eroverheen lopen is een té grote stap.

Tubulent

Met deze wedstrijd is er een einde gekomen aan de eerste helft van het seizoen. Een turbulente eerste deel, met een vliegende start. In de winterstop, een stop van de zaalcompetitie, wordt er gewerkt aan de leerpunten uit deze wedstrijd.