vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

Hans Peet beoogd griffier voor nieuwe gemeente Altena

14 december 2017 (door WoudrichemNet)

REGIO / ALTENA: Hans Peet werd op dinsdag 12 december 2017 voorgedragen als beoogd griffier voor de nieuwe gemeente Altena. Zijn officiële benoeming volgt op 19 december tijdens een raadsvergadering van de gemeente Werkendam.

Peet is 50 jaar en woont in Doesburg. Sinds 2011 is hij griffier van de gemeente Deventer. Daarvoor was hij van 2002 tot 2011 griffier van de gemeente Voorst, waar hij aan de wieg stond van het Voorster vergadermodel dat in veel gemeenten navolging kreeg.

In dienst
Op 16 maart 2018 treedt Peet in dienst. Het jaar 2018 staat voor hem in het teken van de verdere voorbereiding van de fusie, in het bijzonder voor de gemeenteraad. Ook zal hij de raadsgriffie, die de nieuwe gemeenteraad vanaf 1 januari 2019 ondersteunt, vorm gaan geven.

Als op 1 januari 2019 de gemeente Altena een feit is, kan Hans Peet echt benoemd worden tot griffier van de nieuwe gemeente.

Lees meer over:

Altena fusie griffier
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.