vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Generaal Pardon improviseert in Wapen van Emmickhoven

9 december 2017 (door WoudrichemNet)

 ALMKERK -  Het Wapen van Emmickhoven ... Zin in een ontspannen avond? Lekker lachen en genieten van 'theater' tegelijkertijd?

Kom dan aanstaande donderdag 14 december naar Almkerk. Daar geeft Generaal Pardon! (de imrovisatietheatergroep van TG YrroS!) een leuke, interactieve impro-voorstelling

Het publiek bepaalt waar de scenes over gaan. Generaal Pardon speelt instant ter plekke scènes en games op basis van de gedane suggesties.

Kaarten & reserveren:
- kaarten kosten € 5,- en
- zijn aan de zaal te koop, máár als je zeker wilt zijn van een plaatsje én ons wilt helpen om tijdig voldoende stoelen te hebben kunnen neerzetten..., reserveer dan nu alvast je kaartjes op: www.yrrostheater.com. Want vol-=vol en de reserveringslijst krijgt voorrang.

"Neem ook vooral je vrienden, buren  en ander goedgeluimd volk mee. En van onze eerdere voorstellingen in Werkendam en Woudrichem weten we dat ook middelbare scholieren deze vorm van theater erg leuk vinden."

Locatie & tijden:
- 't Wapen van Emmickhoven - Brugdam 5 - Almkerk
- ontvangst vanaf 19.30 uur, voor als je nog een lekker kopje koffie of thee wilt drinken voor de voorstelling.
- aanvang voorstelling 20uur.
- na ongeveer een uur is er een pauze en na de voorstelling is er ook gelegenheid een drankje te drinken en sluiten ook de spelers aan om nog even na te kletsen en jullie ervaringen te horen, voor wie daar zin en tijd voor heeft. 

(advertentie)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.