zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Dussense Boys start financiële actie voor Nathalie en Bart

21 november 2017 (door WerkendamNet)

DUSSEN - Op initiatief van spelers van s.v. Dussense Boys werd vorige week zaterdag (11-11) een crowdfundactie opgezet voor Nathalie.

Nathalie, een belangrijk lid en dito vrijwilligster van s.v. Dussense Boys, de welbekende schooljuffrouw van de lokale basisschool, ontving vlak voor de geboorte van haar zoon plotseling een vervelende diagnose. Om behandeld te worden moet Nathalie hiervoor 6 weken in Duitsland verblijven.

De verzekering vergoedt slechts de kosten van de behandeling en het verblijf van Nathalie, haar partner en Dex, de pasgeboren zoon. Mede om die reden werd  binnen de voetbalvereniging.een crowdfundactie opgezet. Het doel van het initiatief is om morele steun te verlenen en het overkomen van overige familie (zoals opa en oma’s van Dex) financieel te ondersteunen. Hierbij valt te denken aan reis- en verblijfskosten, extra kosten die niet door de verzekering worden gedekt etcetera. Het initiatief is volledig afhankelijk van donaties van zowel particulieren als bedrijven.

Steun
De initiatiefnemers laten weten: 'Elke steun wordt door Nathalie, Bart en Dex zeer gewaardeerd. Help mee en maak een bedrag naar keuze over op NL32 RBRB 8818 0983 49 op naam van actie initiator ‘M. Smit’.'

(Archieffoto)

Lees meer over:

Dussense boys steunactie
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.