zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Biesbosch Museum in finale Museumkwartier Award

20 november 2017 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Het Biesbosch MuseumEiland is genomineerd voor de Museumkwartier Award 2018 en staat hiertoe in de top tien. De tussenstand. Wat het Biesbosch Museum nodig heeft om te naar de top 3 te komen zijn recencies, reviews. Hoe meer, hoe beter.

In de derde week van november wordt de tussenstand van de 10 musea met de meeste beoordelingen bekendgemaakt. Deze 10 musea gaan door naar de finaleronde. De Museumkwartier.nl Awards 2018 worden begin januari uitgereikt. Naast de waardevolle onderscheiding, officiële oorkonde en media-aandacht, krijgen de top 3 musea stevige promotionele aandacht via Museumkwartier.nl en in het magazine Alles over Geschiedenis. Tot slot ontvangen de winnaars (online) marketing advies via Museamarketing.nl.

De eerste prijs gaat naar het museum dat tijdens de wedstrijdperiode (14 oktober tot en met 29 december) de meeste nieuwe reviews van 4 of meer sterren heeft gekregen. Reageren kan via deze link.

Museumfans die hun stem uitbrengen maken kans op mooie prijzen als een weekendverblijf Zuid-Limburg (2 nachten voor 4 personen) in Buitenplaats de Mechelerhof, vrijkaarten voor diverse musea en proefabonnementen op het magazine Alles over Geschiedenis.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.