zaterdag 4 december 2021

Alles over Altena

Jeugd Sleeuwijk welkom bij jeugdsoos

17 november 2017 (door WerkendamNet)

SLEEUWIJK - De Sleeuwijkse jeugd is sinds een maand of 6 van harte welkom in Jeugdsoos The Base, de voormalige baabydump naan aan 't Zand in Sleeuwijk. Onder leiding van een jongerenwerker van Trema kunnen jongeren elkaar ontmoeten en is er de mogelijkheid om activiteiten te doen.

De jongeren die al gebruik maken van deze accommodatie, per avond zo'n 25, schaften onlangs een aantal attributen aan (tv, playstation, tafeltennistafel etcetera) waardoor het voor hen aantrekkelijker is om gebruik te maken van deze plek.

Tijdelijk
Het gaat hier wel om een tijdelijk onderkomen. In het eerste kwartaal van 2018 wordt de gemeenteraad een voorstel voorgelegd om in te stemmen met een nieuwe locatie voor een permanent onderkomen voor de jeugd. Indien de gemeenteraad instemt met dit voorstel, zal zo snel mogelijk begonnen worden met de plaatsing van het nieuwe onderkomen.

De Sleeuwijkse Ellie Verreijt laat weten: 'Een openbare ontmoetingsplaats of hangplek op de door mij eerder aangegeven plaats gaat er jammer genoeg niet komen, dit om overlast en vernielingen tegen te gaan.'

Lees meer over:

jeugd Jeugdsoos The Base
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.