zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Schaatsen tijdens Moonlight Shoppen

13 november 2017 (door AalburgNet)

AALBURG - Voor het eerst in het bestaan van Hart van Aalburg zal deze winkeliersvereniging een schaatsbaan gaan aanleggen op het Marktplein. In Assuflex/RegioBank vond men een hoofdsponsor waardoor de schaatsbaan met een afmeting van 300m2 gerealiseerd kan worden. De organisatie is nog op zoek naar vrijwilligers.

Op vrijdag 8 december vindt er weer het inmiddels bekende jaarlijkse evenement Moonlight Shoppen plaats. Tijdens dit evenement zal het centrum van Wijk en Aalburg in een sfeervolle aankleding  bruisen van de activiteiten. Zo zijn er onder meer vele oude ambachten in Dickenssfeer te bewonderen, loopt de kerstman rond, verzorgt Hoveniersbedrijf Smulders de grote kerstboom, zijn alle winkels open tot 22.00 uur en is er een braderie. 

Actie
Ook zal Oké FM met een live uitzending aanwezig zijn. Tijdens de uitzending van Oké FM wordt er een “Glazen huis-actie” gehouden met als goed doel de Steun Stichting Dam. Deze stichting zorgt er voor dat inwoners van de gemeente Aalburg die aan de armoedegrens leven niet vergeten worden in december.

De schaatsbaan zal open gaan van woensdag 6 december tot en met zaterdag 9 december. Oké FM is drie dagen aanwezig van woensdag tot en met vrijdag.

Lees meer over:

winkeliers Moonlight Shopping
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.