woensdag 29 mei 2024

Alles over Altena

Rick Sonnema 2e in Luik

13 november 2017 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG - Rick Sonnema Vanochtend deed in Belgiëmee tweede open Onternational Province de Liége. Een toernooi waar veertien landen met z'n 1000 deelnemers naar toe kwamen om te strijden voor een podiumplaats. Rick deed mee in de categorie +18jaar.

Aan eht beginv an de dag stond de categorie 18+ op het programma. De eerste ronde won Rick overtuigend met 5-0 van België.
De tweede ronde was een wedstrijd tussen de Nederlands kampioen  -21jaar (Rick) en de Nederlands kampioen senioren. In een spannende en mooie partij trok Rick de winst naar hem toe en won met 3-2.

Overtuigend
Door die overwinning stond hij in de halve finale. Zijn tegenstander kwam uit Luxemburg en had een aantal weken geleden een groot Internationaal toernooi in Berlijn gewonnen. Deze wedstrijd trok Rick ook overtuigend naar zich toe en won hij met 4-1 wat een plaats in de finale betekende.

In de finale stond Rick tegen Luxemburg, een tegenstander met veel ervaring en titels op zijn naam. In een hele mooie maar ook spannende finale trok Rick helaas nipt aan het kortste eind door met 3-2 te verliezen.

Met deze tweede plaats is Rick heel erg tevreden. Het is nu zaak om deze vorm door te zetten naar de komende toernooien.

Lees meer over:

sport Rick Sonnema karate
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.