donderdag 28 maart 2024

Noad'32 1 verliest punten maar pakt periodetitel

9 november 2017 (door AalburgNet)

AALBURG - NOAD’32 sleepte zaterdag (6-11) de eerste periodetitel in de derde klasse D in de wacht. In de spannende derby thuis tegen GDC werd wel het eerste puntverlies geleden en werd het uiteindelijk 0-0.

De ziekenboeg voor de Wijk en Aalburgers was vrij groot deze zaterdag maar desondanks ging men voortvarend van start met twee goede mogelijkheden binnen enkele minuten. De eerste helft had GDC overigens het betere van het spel maar was het NOAD’32 dat de beste kansen kreeg. Zo raakte Yassine Ezzouba voor rust nog de paal. In de tweede helft ging de wedstrijd op een zwaar veld gelijk op maar was het weer NOAD’32 met de beste kansen.

Ook Yannick Schuurmans raakte nog de paal maar gescoord werd er niet meer.

Met de 0-0 eindstand konden uiteindelijk beide teams leven en door het gelijkspel van naaste concurrent GVV’63 barstte uiteindelijk het periodefeest in de kleedkamer van de rood-witten los!