zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Rabobank Altena's Vitaminekantine dik geslaagd

6 november 2017 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - Donderdag (2-11) organiseerde Rabobank Altena het jaarlijkse ledenevent dat dit keer een heel ander thema meekreeg: De Vitaminekantine. Een mooie avond waarbij leden en introducees konden genieten van heerlijk eten én boeiende workshops. Gelet op de vele reacties bleek de avond naar inhoud en opzet een schot in de roos. Veel leden deden eerder ook mee aan de Trots op Altena-tour langs interessante bedrijven in de regio. 

De leden konden de avond naar eigen inzicht indelen en haakten aan bij diverse workshops waar men zich kon voeden met praktische en smakelijke informatie. Onder het kopje Carrière Menu kon men "Effectief "solliciteren via LinkedIn", "(Sociaal) Netwerken", "Kwaliteiten pitchen" en/of een "Ondernemersplan schrijven".  

Onder de noemer Food Menu was dat "Bier brouwen" en "Meer energie met vitale voeding". Het werden stuk voor stuk smakelijke succesnummers. Ook de Vacaturestraat, de gratis profielfotoshoot, alsmede de Food Court nodigde aantrekkelijk uit.

Regionale partijen
Verschillende regionale partijen droegen hun steentje bij aan dit event. Naast netwerkmarketeer Cor Spek (B2B-Platform Ondernemend Altena), Lisette de Rade (De Rade Photography) gaven onder meer ook Petra Pruijsen (ZoetZoutZijn) en Mike Kwaaitaal acte de presence (AltenaWerkt). De laatste deed dat met de vacaturestraat. Bezoekers konden hier kennismaken met verschillende werkgevers die vol passie vertelden welke vacatures er openstaan bij hun bedrijven. AltenaWerkt is een vacaturesite die zich richt op jongeren die op zoek zijn naar een leuke bijbaan, stageplaats of startende baan. 

AltenaWerkt maakte een korte impressie hierover via onderstaand filmpje.

(Foto's Rabobank Altena - Boven Kwaaitaal in gesprek - Midden: Netwerkmarketeer Spek over sociaal netwerken.)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.