vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Topscore niet geëvenaard door Dokter Tinus

19 oktober 2017 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - WOURKEM: De aflevering met rugnummer 8 deed het afgelopen maandagavond iets minder ten opzichte van de voorgaande edities op prime time. Dokter Tinus wist maandag (16-10) 849.000 kijkers aan zich te binden, goed voor een marktaandeel van 13,2 %.

Hoewel het aantal kijkers nog steeds respectabel is, het dipje zal de fans niet deren, werd vorige week de 'magische grens' van 1 miljoen kijkers op de maandagavond doorbroken. Dat was voor het eerst tijdens het lopende, zesde seizoen. In genoemde getallen zijn de voor- en nakijkers nog niet meegenomen.  

Vooruitkijken
Aflevering 9 staat alweer in de startblokken met ook hierin de vraag of Tinus de liefde weer opnieuw gaat vinden... Martinus worstelt met zijn beroepsgeheim. Zal hij Martha de waarheid vertellen over haar nieuwe geliefde? Ken heeft zijn handen vol aan een vervelende puber op een brommer. Wat hij ook probeert, de jongen ontglipt hem telkens weer. Pepijn gaat er vandoor met de wijzer van de klok uit de toren van de lokale Martinus-kerk. Kim is tot over haar oren verliefd op Hero. Martinus doet erg zijn best om afspraakjes met Nienke te doen slagen, want de dokter en de schooljuf, dat is de perfecte combinatie.

(Foto Woudrichem.Net - video SBS6)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.