vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Wapens en drugs gevonden in woning Wijk en Aalburg

18 oktober 2017 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG - Vandaag (18-10) deed de politie een drugsonderzoek in een woning aan de Bosseweg. In verband hiermee zijn er drie verdachten aangehouden.

Onlangs attendeerde een anonieme tipgever de politie op de woning. Er zou in het pand op bedrijfsmatige wijze drugs geproduceerd worden. Om die reden ging een speciaal onderzoeksteam, vergezeld door een drugshond, vanmorgen vroeg de woning binnen om te zoeken naar de aanwezigheid van drugs.

Stoorzenders
In het pand zijn vuurwapens, drugs en twee jammers aangetroffen. Een jammer is een stoorzender die mobiel telefoon- (waaronder de portofoons van de politie) en internetverkeer plaatselijk onmogelijk maakt. Sommige jammers verstoren GPS-signalen, zodat mensen en goederen niet te traceren zijn. Het is bij de politie bekend dat deze apparaten door de zware criminaliteit gebruikt worden om criminele activiteiten voor te bereiden, uit te voeren of te verhullen.

Onderzoek 
Tijdens het onderzoek zijn drie mannen in de woning aangehouden als verdachten in deze zaak. Het gaat om een 29-jarige man uit Someren, een 39-jarige man uit Goirle en een 33-jarige man uit Waalwijk. Zij zijn voor verhoor en verder onderzoek overgebracht naar het politiecellencomplex in Breda. Het onderzoek is nog in volle gang en meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Lees meer over:

Politie Drugs wapens Bosseweg
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.