donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Zwemseizoen Masters ZVDO'74 gestart

26 september 2017 (door AalburgNet)

AALBURG - Na de zomer staat de tweede reeks van de Zuidelijke Cirkel zwemwedstrijden op het programma. Afgelopen weekend was de eerste wedstrijd van het vervolg hierop. Deze wedstrijd was voor de masters een mooi meetmoment om te bekijken hoe ze er aan het begin van het seizoen voor staan.

Corine van Giessen en Giselle Kamphuis beten het spits af op de 50 meter vrije slag. In deze eerste afstand na de zomerstop zetten ze allebei een goed resultaat neer.
Het programma daarna dook Ad Pullen het water in voor zijn eerste 200 meter schoolslag ooit. Na een spannende race tikte Ad net als tweede aan in zijn serie.
Petri Velthuis sloot het eerste deel van de wedstrijd af met de 25 meter vlinderslag en zwom daarbij een tijd rond haar persoonlijk record.

Sterk
Na de pauze mocht Giselle Kamphuis direct van start op de 100 meter wisselslag. Op deze lastige afstand, waarbij elke baan van slag moet worden gewisseld, liet zij een technisch sterke race zien. Ad Pullen sloot zijn wedstrijd af met de 25 meter vrije slag in een persoonlijk record.

Tot slot verschenen Corine van Giessen en Petri Velthuis aan de start voor de 100 meter schoolslag, waarin beide dames nette tijden noteerden.

In november staat de volgende Zuidelijke Cirkel wedstrijd op het programma. Het streven is om met een grote groep zwemmers naar Velhoven af te reizen.

Lees meer over:

sport zwemmen ZVDO'74
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.