zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Korenmolen Nooit Gedagt speelt hoofdrol in Dokter Tinus

26 september 2017 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Voor de fans, waaronder veel Woerkummers, is het altijd weer  aardig 'de cijfertjes' te kennen: hoeveel mensen keken de laatste aflevering naar plattelandsdokter Tinus? De dokter stuitert stabiel tegen de 1 miljoen kijkers op de maandagavond. Aflevering 6 staat alweer klaar met fraaie beelden van Woerkum.

Dokter Tinus trok met aflevering 5 maandag (25-9) 982.000 kijkers en dat is goed voor een marktaandeel kijkers van 16 procent. De voor- en nakijkers niet meegerekend. Aldus de cijfers uit de MediaCourant. Sinds SBS6 de eerstvolgende uitzending van Tinus een week vantevoren gratis online zet, maken veel mensen gebruik van deze mogelijkheid.

Korenmolen en Lemmenskamp
Uitzending 6 (uitzenddatum 2 oktober) is dus alweer te bekijken. Fraaie beelden van mooi Woerkum met een prominente rol voor (de draaiende) korenmolen Nooit Gedagt én De Lemmenskamp. Plaatjes die Woudrichem (weer) mooi op de kaart zetten.
SBS6 noteert: 'Dokter Tinus is erg blij met Zofia, zijn nieuwe huishoudster. Het is een vrouw van weinig woorden, die ook nog eens hard werkt en voor allerlei problemen een praktische oplossing heeft. Dat bevalt Tinus wel. Mevrouw Hanszen vindt dat helemaal niks. Uit alle macht probeert ze de aandacht van Tinus op te eisen. Ken wil een kleine ingreep laten doen, speciaal voor zijn Jantien. Maar is hij wel dapper genoeg?'

(Foto still uit Video SBS6)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.